Автоновини Женева-2019

Lamborghini привезла до Женеви 770-потужний родстер

Компанія Lamborghini представила відкриту модифікацію екстремального суперкара Aventador SVR. Публічна прем’єра новинки, яка буде випущена обмеженим тиражем, відбулася в рамках Женевського автосалону.

Lamborghini Aventador SVJ Roadster отримав карбоновий дах, який може складатися за допомогою ексцентрикових важелів в кабіні і забиратися в спеціальний відсік у передньому багажному відділенні. Через механізми маса автомобіля збільшилася на 50 кг – до 1575 кілограмів.

Суперкар оснащений тим же 6,5-літровим атмосферним мотором V12, що розвиває 770 к. с. і 720 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі семиступінчастою роботизованою коробкою передач і системою повного приводу.

Родстер здатний набирати першу “сотню” за 2,9 сек., а на розгін до 200 км / г йде 8,8 секунди. Максимальна швидкість суперкара перевищує 350 км на годину.

Lamborghini Aventador SVJ Roadster отримав активні аеродинамічні елементи з карбону, а також заднє вікно з електричним приводом, покликаним посилити звук мотора в відкритому стані.

Всього буде випущено 800 таких автомобілів. Вартість Lamborghini Aventador SVJ Roadster поки не називається. Наприклад, в США купе Aventador SVJ коштувало мінімум 574 тис. доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook