Автоновини Женева-2019

Alfa Romeo назвала новий кросовер ім’ям гірського перевалу

Фото: Autoexpress / Alfa Romeo

Компанія Alfa Romeo представила концепт компактного кросовера Tonale, який отримав назву на честь гірського перевалу в Італії. Новинка дебютувала в рамках Женевського автосалону.

Кросовер побудували на укороченій версії модульної платформи Giorgio, яка вже лежить в основі серійної моделі Stelvio. Згодом це ж шасі ляже в основу кількох новинок, в тому числі хетчбека Giulietta наступного покоління.

Що стосується дизайну, то Alfa Romeo Tonale отримав ряд елементів, що дають відсилання до класичних автомобілів італійської марки. Наприклад, збоку кросовер нагадує спорткари Spider Duetto і Disco Volante Spider, а колеса виконані в стилі набірного диска старого телефону – як у Alfa Romeo 33 Stradale 1966 року.

У салоні – повністю цифрова приладова панель діагоналлю 12,3 дюйма, 10,25-дюймовий тачскрін мультимедійного комплексу, а також система розумного світлодіодного підсвічування.

Технічні характеристики Alfa Romeo Tonale, товарна версія якого складе конкуренцію Audi Q3, поки не називаються. За попередніми даними, серійний автомобіль з’явиться ближче до 2023 року, а в його лінійку двигунів увійде гібридна силова установка з можливістю підзарядки акумуляторів від електромережі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook