Автоновини

У оновленого універсала Volkswagen Passat з’явилася спортивна версія

Фото: Volkswagen

Volkswagen представив спортивну версію R-Line оновленого універсала Passat Variant, яка буде випущена обмеженим тиражем. Прем’єра новинки відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні.

Volkswagen Passat Variant R-Line Edition буде доступний з дволітровими бензиновим і дизельним наддувними моторами, що розвивають 272 і 240 к. с. відповідно. Всі автомобілі укомплектовані системою повного приводу 4Motion і адаптивними амортизаторами.

Зовні від звичайного універсала п’ятидверка R-Line відрізняється чорними корпусами зовнішніх дзеркал, спойлером на даху, заднім дифузором чорного кольору, а також затемненою світлодіодною оптикою.

Новинка отримала повністю цифрову приладову панель, мультимедійний комплекс з 9,2-дюймовим тачскріном, систему кругового огляду, а також адаптивний круїз-контроль, який працює на швидкості до 210 км на годину.

Всього буде випущено 2000 таких автомобілів. Нагадаємо, в рамках мотор-шоу в Женеві також відбудеться прем’єра передсерійного прототипу «зарядженого» кросовера Volkswagen T-Roc R і найпотужнішої версії позашляховика Touareg – з 420-потужним двигуном V8.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook