Автоновини Женева-2019

Volkswagen розповів про прем’єри на автосалоні в Женеві

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen анонсувала дві прем’єри на автосалоні в Женеві в березні. Так, публіці покажуть найпотужніший дизельний кросовер в історії бренду -Touareg з новим 4,0-літровим дизельним мотором V8. Потужність агрегату становить 420 к. с. і 900 Нм крутного моменту.

З таким агрегатом розгін до «сотні» у кросовера займає всього 4,9 секунди. Максимальна швидкість – 250 км на годину. Такий же мотор зараз встановлюється на Audi SQ7. Надпотужний Touareg отримав два дизайн-пакета. Перший називається Elegance, і в ньому переважають «холодні, металеві» відтінки. Другий – Atmosphere – відрізняється «теплою обстановкою, де переважають дерево і натуральні тони». Також новинка комплектується пневматичною підвіскою, електроприводом кришки багажника, накладками на педалі з нержавіючої сталі, 19-дюймовими колесами, дзеркалом з функцією автозатемнення.

Також в Женеві Volkswagen покаже нову модифікацію кросовера T-Roc з приставкою R. Мова поки йде про концепт майбутньої моделі. Серійну версію машини покажуть ближче до кінця року. Основними конкурентами новинки називаються BMW X2 M35i і Audi SQ2.

«Заряджений» кросовер оснастили 2,0-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами. Таким же агрегатом комплектується Golf R. Потужність мотора становить 300 к. с. і 400 Нм крутного моменту. Двигун працює спільно з семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Розгін до «сотні» у T-Roc R займає 4,9 секунди.

Автомобіль укомплектували іншою оптикою, 18-дюймовими колісними дисками, спойлером, титановою випускною системою Akrapovic і іншими гратами радіатора з окантовкою з анодованого алюмінію. Також у T-Roc з’явилися масивні колісні арки, великі повітрозабірники, гальмівні супорти чорного кольору і спортивні бампери.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook