X

Toyota Corolla отримала спортивну і вседорожню версії

Фото: Toyota

Компанія Toyota перед Женевським автосалоном розсекретила дві нові версії Corolla. Перша з них – спортивна – носить назву GR Sport. Автомобіль відрізняється агресивним дизайном, хромованою решіткою радіатора і новими бічними порогами. Хетчбек отримав 18-дюймові колісні диски і світлодіодну оптику.

Моторна гамма автомобіля змін не зазнала. Автомобіль як і раніше доступний з двома гібридними силовими установками. Так, хетчбек може комплектуватися 1,8-літровим атмосферником (122 к. с.), або 2,0-літровим агрегатом (180 кінських сил).


Публічний дебют моделі відбудеться на наступному тижні на автосалоні в Женеві. Продажі новинки в Європі стартують тільки в січні наступного року. Ціни на машину будуть названі пізніше.

Трохи раніше в Європі з’явиться вседорожня модифікація Corolla під назвою Trek. Цей автомобіль буде пропонуватися виключно в кузові універсал. Новинка була розроблена спільно з американським виробником велосипедів Trek Bicycles. Дорожній просвіт машини був збільшений на 22 міліметра. Також Corolla Trek отримала додатковий захист кузова, перенастроюючу підвіску і 17-дюймові колісні диски. У Європі продажі новинки стартують вже цього літа.

У Україні Toyota Corolla пропонується у вигляді седана. Лінійка двигунів включає бензинові агрегати робочим об’ємом 1,6  літра, які розвивають 97 к. с. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” і варіатор. Також седан представлен комплектацією з 1,8-літровим бензиновим двигуном, електромотором, а також варіатором з електронним управлінням, що має потужність 72 к.с.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post