Автоновини Женева-2019

Subaru анонсував прем’єру нового компактного кросовера

Фото: Subaru

Компанія Subaru опублікувала перше тізерне зображення свого нового компактного кросовера. Концепт отримав назву Viziv Adrenaline і буде представлений на автосалоні в Женеві в березні 2019 року. Судячи по зображенню, трьохдверка буде відрізнятися високим кліренсом і камерами замість стандартних бічних дзеркал.

Кросовер отримає світлодіодні фари C-подібної форми в стилі попереднього концепту Viziv і опуклі рельєфні крила. У рух машина буде приводитися за допомогою бензинового силового агрегату. Всі інші подробиці про новинку поки тримають в секреті.

Також на мотор-шоу в Женеві Subaru покаже дві електрифіковані моделі для європейського ринку. У компанії поки не розкривають подробиці про ці автомобілі. На даний момент відомо, що машини отримають силову установку під назвою e-Boxer.

Останньою прем’єрою Subaru став седан Lagacy нового покоління. Модель вперше за довгий час отримала наддувний двигун, а також мультимедіа з планшетом, виконаним в стилі електрокарів Tesla або автомобілів Volvo. В основу седана лягла нова модульна архітектура SGP (Subaru Global Platform), застосування якої дозволило підвищити міцність конструкції, знизити центр ваги, поліпшити керованість, а також зменшити рівень шуму і вібрацій.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook