Автоновини

Genesis оновив лімузин G90

Фото: Genesis

Преміальний бренд компанії Hyundai – Genesis – представив подовжену версію оновленого флагманського седана G90. Автомобіль вже доступний для замовлення в Південній Кореї, а його глобальний дебют, як очікується, відбудеться в березні на Женевському автосалоні.

Genesis G90 Limousine після рестайлінгу отримав ті ж зовнішні зміни, що і стандартний седан. Зокрема, від попередника машину можна відрізнити завдяки збільшеній радіаторній решітці іншої форми, новим повітрозабірникам, модернізованим фарам головного світла з чотирма блоками і спеціальною смугою, яка тягнеться до крил. Ззаду з’явилися нові ліхтарі, а повторювачі сигналів покажчиків повороту перемістилися з зовнішніх дзеркал на крила.

Лімузин вийшов на 290 мм довше звичайної моделі: центральна стійка збільшилася до 250 мм, а передні двері подовжили на 40 міліметрів. Автовиробник відзначає, що новинка має найпросторішу задню частину кузова в своєму класі.

Ззаду встановили два роздільних крісла з функцією масажу і електричними регулюваннями в 18 напрямках. При цьому програма здатна самостійно підібрати ідеальні настройки, наприклад, для читання, перегляду відео або відпочинку. Плюс до всього, в салоні з’явилися спеціальні «журнальні кишені» для зберігання преси та документів.

Оновлений Genesis G90 Limousine оснащується тим же п’ятилітровим атмосферним двигуном V8, що розвиває 425 кінських сил. Мотор працює в парі з восьмиступінчастим «автоматом» і системою повного приводу HTRAC з електронним управлінням. У базове оснащення лімузина також входить адаптивна підвіска.

У Південній Кореї ціни на оновлений Genesis G90 Limousine стартують з позначки 155,1 млн вон, що еквівалентно приблизно 3,7 млн гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook