Автоновини

Renault представив оновлений Duster

Фото: Renault

Компанія Renault представила кросовер Duster 2019 модельного року. Автомобіль отримав нову мультимедійну систему Nav 4.0 з 7,0-дюймовим сенсорним дисплеєм, навігатором і підтримкою Android Auto і Apple Carplay. Також автомобіль укомплектували аудіосистемою Radio Connect c цифровим радіо DAB і двома USB-портами.

Також у клієнтів тепер є спеціальний мобільний додаток під назвою R & Go. За допомогою нього водій завжди може визначити знаходження своєї машини після парковки і виключення аудіосистеми. За допомогою смартфона тепер можна дізнатися про пройдену відстань, час в дорозі і споживання палива. Для початківців-водіїв в додатку можна дізнатися, що означає будь-яка сигнальна лампочка на дисплеї .

В салоні у кросовера встановлюється нове рульове колесо і інші сидіння з комбінованою оббивкою. Також у Duster з’явилася фронтальна подушка безпеки. Зовні автомобіль не змінився.

Ціна на новинку поки не називаються.  Кросовер оснащується 1,6-літровим бензиновим двигуном. Потужність мотора становить 114 кінських сил. Двигун працює спільно з п’ятиступінчастою механічною коробкою переду. Також клієнтам пропонується 2,0-літровий агрегат з віддачею 143 кінських сил. Крім цього в гамму моторів увійшов 1,5-літровий турбодизель агрегат об’ємом 1,5 літра. Потужність такого двигуна становить 109 кінських сил.

Наразі Duster є найпопулярнішою моделлю Renault на ринку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook