Автоновини

Hyundai представить в Нью-Йорку новий компактний кросовер

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представить в квітні на Нью-Йоркському автосалоні новий компактний кросовер, який займе в лінійці місце на сходинку нижче за модель Kona. Про це посиланням на власне джерело повідомляє видання Motor Trend.

Молодший кросовер буде відрізнятися від «Кона» більш традиційним дизайном і кузовом зі стрімким контуром. При цьому в той же час автомобіль вийде досить практичним і містким. Найдоступніший кросовер в сімействі буде покликаний привернути увагу молоді, та забезпечити компанії нових молодих покупців.

За попередніми даними, в моторну гамму увійде 1,6-літровий атмосферний бензиновий двигун, що працює в парі з варіатором. Крім того, будуть доступні наддувні мотори сімейства Kappa робочим об’ємом 1,0 і 1,4, які поєднуються з семідіапазонною роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Кросовер буде пропонуватися з системою автоматичного екстреного гальмування, функцією контролю «мертвих» зон і системою допомоги при старті на підйомі. Крім того, автомобіль буде доступний з мультимедійним комплексом з восьмидюймовим сенсорним дисплеєм і системою безключового доступу в салон.

Раніше стало відомо, що на Нью-Йоркському мотор-шоу дебютує новий кросовер марки Kia, який отримає назву Tusker. Модель побудують на тій же модульній платформі, що і Hyundai Creta наступного покоління. На цьому шасі можна буде створювати автомобілі з семимісним салоном, проте Tusker буде пропонуватися виключно з п’ятьма посадковими місцями.

За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде 1,4-літрова 140-потужна наддувна «четвірка», яка встановлюється на Ceed третього покоління. Крім того, кросовер буде доступний з атмосферним дволітровим двигуном потужністю 150 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook