Автоновини

Ferrari представить новий гібридний суперкар в 2019 році

Фото: Ferrari

Новий суперкар компанії Ferrari, який оснащений гібридною силовою установкою, буде представлений в 2019 році. Про це виданню Automotive News розповів глава італійської марки Луї Камільєрі.

Новинка отримає комбіновану силову установку на основі двигуна V8, який буде працювати в парі з електромотором. Сумарна віддача агрегатів перевищить потужність суперкара 488 Pista, що оснащується 3,9-літровою наддувною «вісімкою», яка видає 720 к.с. і 770 Нм крутного моменту.

Застосування допоміжного електричного двигуна дозволить поліпшити динамічні характеристики, але при цьому дробитися збільшення паливної економії і зниження кількості шкідливих викидів. Крім того, автомобіль з восьмициліндровим двигуном повинен стати набагато більш прибутковою моделлю, ніж більш затратні суперкари з V12, як наприклад, 812 Superfast.

Новинка стане другим гібридом в історії Ferrari. Першим була модель LaFerrari, представлена ??в 2013 році. Ferrari LaFerrari і його відкрита версія Aperta комплектуються 963-потужною гібридною установкою, склад якої включив 6,3-літровий мотор V12, електричний агрегат, комплект літійіонних батарей і семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями. Ferrari LaFerrari здатна розганятися до 100 км / год за три секунди, а її максимальна швидкість обмежена 350 км на годину.

Приблизно через три роки компанія Ferrari представить свій перший кросовер, який поки відомий під назвою Purosangue. Модель буде покликана скласти конкуренцію Lamborghini Urus і Bentley Bentayga. Крім того, після 2022 року у італійців повинен з’явитися перший повністю електричний суперкар.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook