Автоновини

Polestar показав нове зображення конкурента Tesla Model 3

Колишній заводський тюнер Volvo, а тепер самостійний бренд Polestar опублікував новий тізер своєї другої моделі. Електрокар Polestar 2 буде покликаний поборотися за покупців з Tesla Model 3.

За попередніми даними, новинка буде представляти собою чотиридверний фастбек, відмінною рисою якого стануть вузькі задні ліхтарі. Раніше стало відомо, що на електрокарі також дебютує новий інформаційно-розважальний комплекс Google Android HMI з інтерактивним помічником Google Assistant, який за своїми властивостями буде схожий з «Алексою» від Amazon.

Polestar 2 оснастять електричною силовою установкою потужністю 294 кВт, що еквівалентно 400 кінським силам. Запас батарей дозволить проїжджати без підзарядки приблизно 480 кілометрів.

Електрокар буде коштувати приблизно стільки ж, скільки Tesla Model 3, ціни на яку в США починаються приблизно від 44 тис. доларів. Крім того, як і у випадку з автомобілями Volvo, новий Polestar 2 можна буде купити «за передплатою», вносячи щомісячну плату за експлуатацію.

У компанії відзначили, що після випуску своєї другої моделі Polestar розроблятиме автомобілі тільки з повністю електричними силовими установками. Нагадаємо, Polestar 1 є гібридом. Двухдверку з кузовом з карбону оснастили гібридною силовою установкою, до складу якої увійшов дволітровий бензиновий турбомотор і два електричних двигуна. В сумі агрегати видають 600 к. с. і 1000 Нм крутного моменту. Запас ходу виключно на електротязі – 150 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook