Автоновини Женева-2019

Італійці представлять в Женеві 980-потужний супергібрид

Фото: Puritalia Automobili

Італійська компанія Puritalia Automobili опублікувала тізер гібридного суперкара Berlinetta, який буде випущений лімітованим тиражем. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в березні на Женевському автосалоні.

Puritalia Berlinetta отримає легку конструкцію і повністю карбоновий кузов. Вага по осях буде ідеальною – 50:50. До складу силової установки купе увійде восьмициліндровий V-подібний бензиновий двигун, розташований на передній осі. Він буде працювати в парі з електричним мотором, який приводить у рух задні колеса.

Сумарна віддача агрегатів складе 980 к. с. і 1248 Нм крутного моменту. Управління розподілом електричної енергії буде здійснюватися завдяки спеціальному «самонавчальному» алгоритму на основі штучного інтелекту в хмарному сервісі. Більшістю функцій електрокара можна буде керувати за допомогою смартфона.

Всього компанія Puritalia випустить 150 подібних автомобілів, кожен з яких буде зібраний вручну і унікально оформлений відповідно до побажань замовника. Ціни на Berlinetta поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook