Автоновини Женева-2019

Bentley представив найшвидший позашляховик в світі

Фото: Bentley

Bentley розсекретив «заряджену» версію свого кросовера Bentayga, яка отримала назву Speed. Публічний дебют новинки, яку в компанії називають «найшвидшим позашляховиком в світі», відбудеться в березні на автосалоні в Женеві.

Автомобіль отримав модернізований шестилітровий бензиновий мотором W12 з двома турбінами, віддача якого підвищилася з нинішніх 608 к. с. до 636 кінських сил.

У силовому агрегаті застосували переналаштований електронний блок управління. Двигун працює в парі з удосконаленим восьмиступінчастим «автоматом». Максимальна швидкість – 306 км / год, це на 1 км / год швидше Lamborghini Urus, який комплектується чотирилітровим твін-турбоагрегатом V8, що розвиває 650 к. с. З нуля до «сотні» новинка розганяється за 3,9 секунди. У стандартній версії Bentayga цей показник дорівнює 4,1 секунді.

Зміни в дизайні у Bentayga Speed ??- мінімальні. Кросовер отримав 22-дюймові колісні диски і «затемнену» оптику. У салоні встановили нові крісла з обробкою алькантарою.

Ще однією прем’єрою Bentley на автосалоні в Женеві стане таємнича новинка, яку виконають в стилі гоночного автомобіля Team Blower № 9, який брав участь в гонці «24 години Ле-Мана» в 1930 році. Всі інші подробиці про машину поки тримаються в секреті.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook