Автоновини

Опубліковано перший знімок салону нового Land Rover Defender

Фото: Twitter / Rcdesignsuk

У мережі опублікували першу фотографію салону позашляховика Land Rover Defender нового покоління. Знімок в своєму Twitter опублікував користувач на ім’я Robert Charles. Якщо фотографія є справжньою, то майбутній позашляховик отримає цифрову приладову панель і сенсорної дисплей мультимедійної системи.

На фотографії представлена ??модель з автоматичною коробкою передач. Чи буде новий Defender пропонуватися з «механікою» поки невідомо. За даними Autocar, позашляховик позбудеться двигунів V8, на заміну яким прийдуть нові дволітрові дизельні і бензинові «турбочетвірки» сімейства Ingenium. Не виключено, що моторну гамму також поповнять агрегати V6. Крім того, у позашляховика з’явиться модифікація з гібридною силовою установкою.

Land Rover Defender наступного покоління побудують на новому полегшеному шасі з незалежною підвіскою. На тестах вже не раз були помічені автомобілі як з п’ятидверним (індекс 110), так і з тридверним кузовом (індекс 90). Не виключено, що у моделі в подальшому з’явиться довгобазна модифікація (індекс 130), а також варіант з кузовом пікап. Раніше також повідомлялося, що у наступного «Дефа» з’явиться модифікація з кузовом пікап.

Дебют машини відбудеться в нинішньому році, а її серійне виробництво стартує на початку 2020 року. У компанії відзначили, що новий Defender буде самим прохідним позашляховиком в історії марки.

Виробництво Land Rover Defender нинішнього покоління було припинено в січні 2016 року. Британський виробник неодноразово заявляв про намір зняти «ветерана» з виробництва: спочатку випуск збиралися припиняти в грудні 2015 року, потім дату перенесли.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook