Автоновини Женева-2019

Оновлену Skoda Superb помітили без камуфляжу

Фото: Motor1

Компанія Skoda вивела на фінальні тести оновлений ліфтбек Skoda Superb. На шпигунських фотографіях, які були опубліковані виданням Motor1, новинка представлена без камуфляжу. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві в березні 2019 року. 

Від дорестайлінгового ліфтбека машина буде відрізнятися іншою оптикою, агресивними бамперами і новою решіткою радіатора. У автомобіля з’являться видозмінені ліхтарі, з’єднані новою хромованою лінією, а також спортивна вихлопна система з двома патрубками. У салоні оновленого Superb встановлять нову приладову панель і великий дисплей мультимедійної системи. Ряд систем безпеки новинка запозичить у Passat.

За неофіційними даними, Superb в Європі отримає гібридну силову установку. До її складу увійде 1,4-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами і електромотор. Потужність такої версії автомобіля складе 220 кінських сил. На одній електротязі машина зможе проїхати близько 55 кілометрів. Крім цього машину можна буде придбати з новим 1,5-літровим чотирициліндровим бензиновим турбоагрегатом з функцією відключення двох циліндрів при невеликих навантаженнях.

На даний момент в Україні Skoda Superb пропонується з бензиновими моторами робочим об’ємом 1,8 і 2,0 літра потужністю від 180 до 280 кінських сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або “робот” DSG з двома зчепленнями. Ціни на автомобіль починаються від 691 669 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook