Автоновини

Lexus UX отримав шини в стилі кросівок Nike

Фото: Lexus

Компанія Lexus представила спеціальну версію маленького кросовера UX, для якого були спеціально розроблені покришки в стилі кросівок Nike Air Force. У проекті під назвою «Sole of the UX», взяв участь знаменитий дизайнер Джон Еліот.

Кросовер отримав шини білого кольору, виконані у дусі класичної моделі Nike Air Force 1 з характерним малюнком протектора, а також особливі 18-дюймові колісні диски. «Lexus UX – перший кросовер марки, розроблений спеціально для міста. Ми вирішили піти далі і надали автомобілю більш урбаністичний вид, натхненний знаменитим вуличним взуттям», – зазначив Елліот.

Нагадаємо, Lexus UX був представлений навесні 2018 року на Женевському автосалоні. Кросовер побудували на новій модульній платформі GA-C, що забезпечує «найнижчий» в класі центр ваги і «кращу керованість».

Українські продажі Lexus UX стартували в середині січня 2018 року. Лінійка двигунів включила дволітровий чотирициліндровий агрегат (UX 200). Мотор працює в парі з варіатором.  Ціна на кросовер починаються з позначки 969 239 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook