Автоновини

Cadillac Escalade перетворили на розкішний броньовик

Фото: AddArmor

Американська компанія AddArmor, заснована колишніми співробітниками спецслужб, представила броньовану модифікацію позашляховика Cadillac Escalade. Автомобіль отримав не тільки захист від зброї різного типу, але і розкішний салон.

У конструкції позашляховика використовували куленепробивне скло товщиною 5 см, здатне витримувати постріли великокаліберних штурмових гвинтівок і потужних пістолетів. За додаткову плату лобове скло автомобіля можна доукомплектувати спеціальними елементами від обмерзання, вбудованими GPS-антенами, а також сонячними батареями.

Для захисту кузова компанія AddArmor застосувала особливі вуглепластикові панелі, які в десять разів міцніше стандартної балістичної сталі, але при цьому приблизно на 60% легше. Дах довелося підняти на 11 см заради установки системи світлодіодного освітлення.

Плюс до всього, позашляховик укомплектований проблисковими маячками із сиреною, системою кругового огляду і нічного бачення, посиленою підвіскою, покришками run-flat і посиленими гальмівними механізмами.

Нарешті, в салоні, обробленому алькантарою, встановили 32-дюймовий телевізор з Apple TV, підпискою на канал HBO, а також точку бездротового доступу Wi-Fi та акустичну систему Sony. Такий автомобіль обійдеться в 350 000 доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook