Автоновини Тюнінг

Toyota підготувала перший заводський тюнінг для нової Supra

Компанія Toyota представила особливу версію відродженого спорткара Supra, що отримала назву Line Concept TRD. Новинка була підготовлена ??підрозділом TRD і покликана дати уявлення про можливості по заводському тюнінгу для моделі.

Купе укомплектували карбоновим переднім спойлером, нижчими бічними «спідницями», а також новим заднім спойлером і особливими 19-дюймовими алюмінієвими колісними дисками. Надалі підрозділ TRD представить серію доробок для гальмівних механізмів і підвіски.

Toyota Supra Line Concept TRD оснащений тим же трилітровим шестициліндровим наддувним двигуном, що розвиває 340 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Мотор дозволяє спорткару прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,3 секунди. Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

Крім того, «Супра» буде пропонуватися з дволітровим чотирициліндровим турбомотором, доступним в двох стадіях форсування: 197 к. с. (320 Нм) і 258 к. с. (400 Нм). У першому випадку автомобіль набирає “сотню” за 6,5 сек., а в другому – за 5,2 секунди. Всі двигуни працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook