Автоновини

Ford замінить кросовер Edge семимісною версією Kuga

Фото: Ford

Компанія Ford збирається замінити кросовер Edge на європейському ринку семимісною модифікацією молодшої моделі Kuga наступного покоління. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє видання Automotive News.

Рішення прибрати Edge з Європи пов’язано з низькою популярністю моделі. У 2018 році Ford реалізував тільки 9527 кросоверів, що на 41% менше в порівнянні з попереднім роком. Для порівняння, продажі Kuga і EcoSport склали 153,5 тис. і 111,8 тис. автомобілів відповідно.

За попередніми даними, нова «Куга», яка вперше отримає модифікацію з семимісним салоном, дебютує в Європі в 2019 році. Крім того, в цьому ж, або в наступному році Ford представить вседорожню версію моделі Fiesta.

Раніше повідомлялося, що остання буде покликана замінити EcoSport. У лінійку двигунів нового кросовера увійдуть бензинові наддувні мотори сімейства EcoBoost. Передбачається, що, як і нинішній EcoSport, автомобіль буде доступний як з переднім, так і з повним приводом. Основними конкурентами кросовер-версії «Фієсти» стануть Seat Arona і Nissan Juke наступного покоління.

Надалі Ford виведе на ринок ще мінімум два SUV. Йдеться про позашляховик, для якого відродять назву Bronco, а також про електричний кросовер зі зовнішністю, запозиченою у спорткара Mustang.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook