Автоновини Військова техніка

Броньований Sprinter – маршрутка із зони бойових дій

Цей незвичайний Mercedes-Benz Sprinter був помічений в Запоріжжі. Броньована машина експлуатується в зоні ООС.

Цей Mercedes-Benz Sprinter викликає трепет при одному тільки погляді. Що за незвичайна маршрутка? Товсте скло, капот з бронілистами, решітки на фарах. Машина помічена в Запоріжжі, в Хортицькому районі (Бабурка). Фотографію унікального автомобіля розмістив на свій сторінці інформаційно-аналітичний портал Разом, пише Autocentre. В даний час автомобіль використовується в зоні проведення ООС (Операція Об’єднаних Сил)

Думка про те, що цей броньований Mercedes-Benz Sprinter зроблений в кустарних умовах відразу ж зникає. Всі панелі підігнані дуже добротно, та й над дизайном попрацювали явно професіонали своєї справи.




Виявляється ця «маршрутка» для зони бойових дій виготовлена ??відомою австрійською фірмою Achleitner. І не випадково на решітці радіатора замість звичної трипроменевої зірки красується стилізована літера «А» в колі. Ймовірноі, цей броньований Sprinter був переданий в Україну в якості гуманітарної допомоги.

Фото: Survivor 2

Що ж стосується компанії Achleitner, то вона виготовляє спецавтомобілі для силових відомств. Серед них – як машини прихованого бронювання на базі Toyota Land Cruiser або Mercedes-Benz Sprinter, так і спеціально сконструйована бронетехніка. Серед останньої варто відзначити машини Survivor 1 і Survivor 2 – повною масою 12,5 і 18 т, з класом бронезахисту Level 2 Level 3 по STANAG 4569.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook