Автоновини Тюнінг

Alpina представила 600-потужний седан на базі оновленої BMW 7-Series

Фото: Alpina

Слідом за прем’єрою оновленої BMW 7-Series тюнінг-ательє Alpina представило власну версію представницького седана 7-Series. Автомобіль отримав колишній 608-потужний двигун, але при цьому став трохи швидше попередника.

Оновлений Alpina B7 xDrive оснастили тим же 4,4-літровим двигуном V8 з двома турбінами, що розвиває 600 к. с. і 800 Нм крутного моменту. Мотор працює зі спеціально налаштованою восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Крім того, інженери застосували іншу випускну систему з нержавіючої сталі.

Седан, маса якого склала 2202 кг, здатний прискорюватися з місця до 96 км / год за 3,5 сек., що на 0,1 сек. швидше попередника. Максимальна швидкість збільшилася на 20 км / год – до 310 км на годину.

Оновлений Alpina B7 xDrive отримав модернізовані чотирьохпоршневі гальмівні механізми, спортивні покришки від Michelin з 20-дюймовими дисками, перенастроюючу систему повного приводу, а також адаптивну пневматичну підвіску спереду і ззаду.

Для зниження рівня шуму була застосована додаткова шумоізоляція. Салон обробили шкірою Nappa і Lavalina, оброблені вручну. Автомобіль обладнаний кріслами з функцією обігріву та масажу, підлокітниками, що підігріваються, а також бездротовою зарядною станцією, точкою доступу Wi-Fi, мультимедійним комплексом з можливістю управління жестами, а також аудіосистемою Harman / Kardon.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook