Автоновини

Toyota підготувала кросовер RAV4 до бездоріжжя

Фото: Toyota

Компанія Toyota представила нову модифікацію кросовера RAV4, який підготували до їзди по бездоріжжю. Прем’єра автомобіля, розробленого підрозділом TRD, відбулася на Чиказькому автосалоні.

Toyota RAV4 TRD Off-Road побудували на базі версії Advеnture, але при цьому оснастили переналаштованою підвіскою з новими амортизаторами і збільшеним дорожнім просвітом, а також 18-дюймовими колесами з позашляховими покришками Falken Wildpeak.

Кросовер укомплектований 2,5-літровим бензиновим двигуном, що видає 206 к. с. і 250 Нм крутного моменту, що працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Автомобіль оснащений повним приводом з системою розподілу тяги між задніми колесами і функцією вибору режимів руху, яка адаптує керуючу електроніку ряду систем для руху по різним покриттям.

На даний момент в Україні доступний попередник, який пропонується з дволітровим бензиновим мотором потужністю 173 кінських сил. Топовий бензиновий двигун – чотирициліндровий 2,5 л, який видає 203 кінських сил. Початковий мотор працює в парі з варіатором або МКП, а більш потужний – з 8-ступінчастим “автоматом”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook