Автоновини

Opel показав оптику нової Corsa

Фото: Opel

Прем’єра маленького хетчбека шостого покоління відбудеться в 2019 році, а роком пізніше у моделі з’явиться повністю електрична версія.

Компанія Opel опублікувала перший тізер компакт-кара Corsa шостого покоління, прем’єра якого відбудеться в 2019 році. Зображення дає уявлення про передню оптику хетчбека.

Судячи з тізеру, топові версії «Корс» будуть оснащуватися світлодіодними матричними фарами головного світла, які дебютували в 2015 році на Astra нового покоління, а потім з’явилися на флагманській моделі Insignia.

Новий Opel Corsa побудують на модульній архітектурі CMP (Common Modular Platform), яка ляже в основу ряду автомобілів альянсу PSA, в тому числі, наступного Peugeot 208. У лінійку двигунів увійде 1,2-літровий трициліндровий наддувний двигун, який буде доступний в декількох стадіях форсування.

У 2020 році у «Корс» з’явиться модифікація з повністю електричною силовою установкою – eCorsa. Випуск автомобілів налагодять на підприємстві в іспанській Сарагосі. «Корса» стане четвертим за рахунком спільним проектом Opel і французької Groupe PSA, куди входять компанії Peugeot і Citroen.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook