Автоновини

Kia представила оновлений Sportage

Фото: KIA

Компанія Kia представила оновлений кросовер Sportage на мотор-шоу в Чикаго. На місцевому ринку продажі новинки почнуться навесні нинішнього року. Зовні автомобіль практично не змінився. У рестайлінгового кросовера з’явилися нові колісні диски і додаткові хромовані елементи. Також трохи змінилися фари і решітка радіатора.

У салоні встановлюється нове рульове колесо, -дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Водієві доступні інтелектуальний круїз-контроль з системою старт-стоп, функція утримання в смузі руху і система контролю за втомою водія.

У моторну гамму новинки увійшов 2,4-літровий бензиновий мотор. Потужність агрегату становить 184 кінських сил. Також клієнтам пропонується 2,0-літровий турбомотор з віддачею 240 кінських сил. Обидва мотори працюють спільно з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Повний привід пропонується в якості опції.

У Україні на даний момент вже продається оновлений Sportage. Ціни на автомобіль починаються від 498 617 грн. Кросовер доступний з 1,6-літровим атмосферним двигуном потужністю 132 кінські сили.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook