Автоновини

Aston Martin привезе в Женеву електричний кросовер Lagonda

Фото: Aston Martin

Компанія Aston Martin опублікувала перший тізер електричного кросовера Lagonda All-Terrain, прем’єра якого відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні. Автомобіль покликаний дати уявлення про перші серійні моделі суббренда британського автовиробника.

Судячи з тізеру, кросовер отримає матовий хромований елемент спереду, який об’єднує головні фари, а також камери, які замінять традиційні зовнішні дзеркала. Товарна версія All-Terrain, яка з’явиться в 2021 році стане першим серійним автомобілем, випущеним під брендом Lagonda. Надалі британці планують розширювати лінійку розкішних електрокарів.

На торішньому Женевському автосалоні Aston Martin представив електричний безпілотний концепт-кар Lagonda Vision. Розкішний лімузин приводиться в рух електромоторами, що харчуються від твердотільних батарей, які зможуть забезпечити пробіг без підзарядки до 640 кілометрів. Повністю поповнити запас акумуляторів можна буде всього за 15 хвилин.

Задня частина кузова Lagonda Vision може підніматися заради більш зручної посадки в салон. Передні крісла можуть повертатися на 180 градусів, щоб пасажири могли сидіти обличчям один до одного. Рульова колонка має електропривід, завдяки чому автомобіль може змінювати конфігурацію під правобічну або лівобічну схему руху.

Lagonda Vision отримав автопілот четвертого рівня. Це означає, що автомобіль здатний пересуватися повністю самостійно, однак при бажанні водій в будь-який момент може взяти керування на себе.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook