X

Hyundai випустить спортивну версію кросовера Tucson

Фото: Autoexpress

Компанія Hyundai розробить спортивну версію кросовера Tucson. Створенням моделі займається N-підрозділ південнокорейської марки, повідомляє AutoExpress. За його даними, конкурувати новинка буде з Cupra Ateca, Audi SQ5 і Volkswagen T-Roc R. Коли відбудеться прем’єра автомобіля, поки не повідомляється.

За неофіційними даними, машину оснастять 340-потужним мотором. Розгін до «сотні» займе у «зарядженого» кросовера менш шести секунд. Всі інші технічні подробиці тримаються в секреті. У компанії лише заявили, що Tucson стане новим флагманом і повністю змінить уявлення про бренд.

У Україні на даний момент продається оновлена версія кросовера Tucson. Лінійка двигунів автомобіля включила дволітровий бензиновий двигун потужністю 155 к. с., а також 1,6-літровий наддувний агрегат, який видає 177 кінських сил. Крім того, доступний 185-потужний дволітровий дизель, який поєднується з шестидіапазонною трансмісією.

Лінійка спортивних автомобілів, що випускаються під N-брендом, буде запущена Hyundai в цьому році. Навесні до нас добереться «заряджений» хетчбек i30 N, а слідом за ним з’являться N-модифікації фастбека i30 Fastback і хетчбека Veloster. Такі автомобілі комплектуються дволітровою «турбочетвіркою», доступною в двох рівнях форсування – 250 і 275 кінських сил. Двигуни працюють разом з шестиступінчастою механічною коробкою передач, однак згодом в список модифікацій додадуть версію з «роботом». Наприклад, хот-хетч i30 N в топовом виконанні здатний набирати першу “сотню” за 6,1 сек., а його максимальна швидкість примусово обмежена 250 км на годину.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post