Автоновини

BMW показала першу спецверсію нової 8-Series

Фото: BMW

Компанія BMW представила першу спецверсію купе 8-Series під назвою First Edition, яку випустять обмеженим тиражем в 400 екземплярів. Автомобіль отримав ряд унікальних елементів від підрозділу BMW Individual.

Для BMW 8-Series First Edition був розроблений відтінок кузова «Frozen Barcelona Blue», особливі вставки для решітки радіатора, 20-дюймові колісні диски, а також спеціальні патрубки випускної системи. За додаткову плату доступний кузовний М-обвіс з карбону.

В оформленні інтер’єру використали натуральну шкіру і алькантару. На передній панелі з’явилася табличка з назвою спецсерії «First Edition» з індивідуальним порядковим номером автомобіля.

Новинка доступна в топовій комплектації M850ixDrive. Такий автомобіль оснащується 4,4-літровим двигун V8 з двома турбінами, що розвиває 530 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з восьмиступінчастим «автоматом» і повним приводом. Купе здатне прискорюватися з місця до «сотні» за 3,7 сек., а його максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

Продажі BMW 8-Series First Edition стартують в квітні 2019 року. Ціни стануть відомі пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook