Автоновини

Porsche представив 718 Cayman для ралі

Фото: Porsche

Porsche показала свій новий ралі-кар, який створений на базі концепту 718 Cayman GT4 Clubsport. Прем’єра відбулася перед гонкою GP Ice Race в Целль-ам-Зеє (Австрія). Можливості новинки продемонстрував пілот Річард Літц. Автомобіль буде брати участь в гонках класу FIA R-GT вже з наступного року.

Ціни на новинку поки не повідомляються. Трековий Porsche 718 GT4 Clubsport у виконанні Trackday обійдеться в 134 000 євро, а за версію Competition доведеться заплатити 157 000 євро.

Швидше за все, новинку оснастять допрацьованим 3,8-літровим атмосферним шестициліндровим оппозитним двигуном, що видає 425 к. с. і 425 Нм крутного моменту. Мотор працюватиме зі спеціально налаштованим шестиступінчастим «роботом» з двома зчепленнями. Плюс до всього спорткар отримає задній механічний диференціал, а також передню підвіску від гоночного суперкара 911 GT3 Cup.

Трековий Porsche 718 GT4 Clubsport став першим в світі гоночним автомобілем, який отримав кузовні елементи з природного волокна. З цього матеріалу, що володіє схожими з карбоном властивостями, виконані дверні панелі і заднє антикрило. Це дозволило зробити новинку на 130 кг легше стандартного Cayman GTS.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook