Автоновини

Дизайн оновленої Skoda Superb розсекретили до прем’єри

Фото: Carscoops

Фотошпигунам вдалося зняти рестайлінгову версію Skoda Superb під час зимових випробувань. На знімках, які були опубліковані виданням Carscoops, флагманської модель показана практично без камуфляжу.

Європейський дебют новинки очікується в березні нинішнього року на автосалоні в Женеві. Судячи з фотографій оновлений Superb отримає видозмінe оптику, агресивні бампери і нову решітку радіатора. В салоні машини очікується поява нової приладової панелі і великого екрану мультимедійної системи.

Всі технічні характеристики поки тримаються в секреті. За неофіційними даними Superb в Європі отримає гібридну силову установку. До її складу увійде 1,4-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами і електромотор. Потужність такої версії автомобіля складе 220 кінських сил. На одній електротязі машина зможе проїхати близько 50 кілометрів.

На даний момент в Україні Skoda Superb пропонується з бензиновими моторами робочим об’ємом 1,8 літра потужністю 180 кінських сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або “робот” DSG з двома зчепленнями. Ціни починаються від 23 664 доларів США.

Також в березні на автосалоні в Женеві чеська компанія представить свій новий кросовер. Швидше за все, мова йде про автомобіль, який займе місце нижче Karoq і Kodiaq. Дизайн машини буде нагадувати концепт Vision X. За неофіційними даними, новинка отримає назву Kosmiq. Очікується, що компактний кросовер побудують на платформі MQB A0. Це шасі вже лежить в основі ряду компактних і середньорозмірних автомобілів від нового Volkswagen Polo до кросовера Skoda Kodiaq.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook