Автоновини

Гібрид Toyota Prius отримав повний привід

Фото: Toyota

Компанія Toyota представила оновлений гібрид Prius для європейського ринку. Після рестайлінгу модель стала доступна з опціональною системою повного приводу.

Після поновлення Toyota Prius отримав інші бампери, а також модернізовані фари головного світла і видозмінені задні ліхтарі. Плюс до всього стали доступні колісні диски іншого дизайну і нові варіанти оформлення салону.

У салоні з’явилася модернізована центральна консоль зі збільшеною платформою, та бездротовою зарядною системою для смартфона і нові передні сидіння.

Повнопривідна модифікація Toyota Prius Hybrid AWD-e обзавелася додатковим електричним двигуном на задній осі, який активізується при старті з місця на швидкостях до 10 км на годину. Крім того, допоміжний агрегат призводить в рух задні колеса на швидкості до 70 км / г в тому випадку, якщо електроніка визначить недолік зчеплення з дорогою.

Фото: Toyota

До складу силової установки входить 1,8-літровий бензиновий чотирициліндровий мотор, що працює по циклу Аткінсона, два електричних двигуна-генератора і комплект нікель-металгідридних акумуляторів.

Терміни початку продажів оновленого Toyota Prius для європейського ринку поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook