Автоновини

Найменша модель Audi отримає вседорожню версію

Фото: Motor1

Компанія Audi приступила до дорожніх випробувань вседорожньої модифікації субкомпактного хетчбека A1 другого покоління. Фотошпигунам вдалося зняти новинку під час зимових тестів на півночі Європи. Знімки були викладені виданням Motor1. За їхніми даними, прем’єра новинки відбудеться на прикінці 2019 року. Ціни на модель будуть починатися від 30 000 євро.

Від стандартного хетчбека версія Allroad буде відрізнятися збільшеним кліренсом, додатковим захистом кузова, новими бамперами і масивними колісними арками. У салоні ніяких змін не передбачається.

Новинку побудують на модульному шасі концерну Volkswagen – MQB A0, яке лежить в основі нових VW Polo і Seat Ibiza. Автомобіль отримає систему повного приводу quattro. Решта всіх технічних характеристик тримаються в секреті.

Стандартна версія A1 комплектується трициліндровим агрегатом робочим об’ємом один літр, що розвиває 95 і 118 кінських сил. Також доступна 1,5-літрова «турбочетвірка» потужністю 150 сил. Топові версії комплектуються дволітровим 200-потужним наддувним двигуном.

Audi офіційно представила субкомпактний хетчбек A1 другого покоління влітку минулого року. Найменша модель німецької марки, яку в компанії називають «ідеальним компаньйоном для міського життя», стала одним з найбільш оснащених і технічно досконалих автомобілів в своєму класі. Довжина нової Audi A1 Sportback склала 4,03 м, ширина – 1,74 м, а висота – 1,4 метра. У зовнішності хетчбека використовували дизайнерські рішення, покликані дати відсилання до знаменитих ралійних автомобілів Audi 1980-х – Ur-Quattro і Sport Quattro.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook