Автоновини

McLaren представив 600-потужний родстер з карбоновою конструкцією

Фото: McLaren Automotive

Компанія McLaren представила відкриту версію суперкара 600LT, яка традиційно отримала назву Spider. Новинка стала найпотужнішим і швидким родстером «молодшого» сімейства Sport Series.

Як і купе, McLaren 600LT Spider побудований навколо карбонового монокока, завдяки чому маса автомобіля склала всього 1297 кілограмів. Британці відзначають, що суперкар вийшов як мінімум на 80 кг легше будь-якого зі своїх прямих конкурентів.

Дах на електроприводі може складатися і розкладатися на швидкостях до 40 км на годину. Родстер отримав виведені нагору випускні патрубки, що дозволило зменшити масу, оптимізувати охолодження, а також поліпшити звучання.

McLaren 600LT Spider оснастили значно модернізованим мотором V8 з двома турбінами робочим об’ємом 3,8 літра, що розвиває 600 к. с. і 620 Нм крутного моменту, що на 30 сил і 20 Нм більше віддачі двигуна 570S Spider. Відношення потужності до маси склало 463 сили на одну тонну. Двигун працює з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Суперкар здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 2,9 сек., а розгін до 200 км / год займає 8,4 секунди. Максимальна швидкість родстера склала 324 км на годину.

У салоні встановили полегшені гоночні “ковши” з карбоновим каркасом і обробкою з алькантари, які були запозичені у екстремального суперкара McLaren Senna. Плюс до всього покупці можуть замовити автомобіль без кліматичної установки і аудіосистеми, що дозволить ще більше знизити масу родстера.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook