Автоновини

Hyundai оновив гібридний Ioniq

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила оновлені гібридні хетчбеки Ioniq Hybrid і Ioniq PHEV. Автомобілі отримали змінену зовнішність, нове обладнання і розширений набір електронних систем.

Модель можна відрізнити від попередника завдяки зміненим бамперам, фірмовій «каскадній» радіаторній решітці, зміненим фарам головного світла і заднім ліхтарям. Стали доступні три нових відтінка кузова Fluidic Metal, Electric Shadow і Liquid Sand.

Всередині з’явився новий блок управління кліматичною установкою, а також великий опціональний 10,25-дюймовий сенсорний дисплей, за допомогою якого здійснюється управління деякими функціями автомобіля та мультимедійним комплексом з Apple CarPlay, Android Auto і голосовим управлінням.

Для рестайлінгового Hyundai Ioniq став доступний пакет електронних «помічників» SmartSense, в який входить система автоматичного екстреного гальмування, функція утримання автомобіля в займаної смузі, а також система стеження за втомою водія.

Плюс до всього, у Hyundai Ioniq з’явилася спеціальна система, за допомогою якої прискорення і гальмування можна здійснювати за допомогою однієї педалі акселератора. Схожа схема використовується на електрокарі Leaf другого покоління (функція e-pedal).

Про зміни в технічній складовій поки не повідомляється. Hyundai Ioniq і Ioniq PHEV комплектуються 1,6-літровим 103-потужним бензиновим мотором, який в першому випадку працює в парі з 43-потужним електричним двигуном з батареєю на 1,56 кВт-год, в у другому – з агрегатом потужністю 60 сил і акумулятором ємністю 8,9 кіловат-години. Обидві модифікації комплектуються семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook