Автоновини

Geely показала крос-купе з шасі і агрегатами Volvo

Фото: Geely

Компанія Geely опублікувала перші фотографії купеобразного кросовера, який поки відомий під внутрішнім індексом FY11. Новинка розділила основні вузли і агрегати з автомобілями підконтрольними китайському концерну марки Volvo.

В основу моделі лягла модульна платформа CMA, спільно розроблена шведськими і китайськими фахівцями. Габаритна довжина автомобіля склала 4605 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2700 міліметрів.

Лінійка двигунів кросовера включить 1,5-літровий трициліндровий бензиновий турбоагрегат, який встановлюється на Volvo XC40. На шведському SUV цей мотор розвиває 156 к. с. і 265 Нм крутного моменту. Крім того, новинка буде доступна з дволітровою наддувной «четвіркою», яка видає 238 сил і 350 ньютон-метрів.

Плюс до всього кросовер буде пропонуватися з гібридною силовою установкою, створеною на базі 1,5-літрового двигуна. Передбачається, що всі версії отримають семиступінчасту роботизовану коробку передач з двома зчепленнями.

За попередніми даними, прем’єра серійного автомобіля відбудеться навесні 2019 року. Спочатку кросовер буде продаватися тільки в Китаї, однак згодом з’явиться і на інших ринках.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook