Автоновини

Volkswagen запустив в серію 290-потужний Golf в стилі гоночного автомобіля

Фото: Volkswagen

Volkswagen представив серійну версію «зарядженого» хетчбека Golf GTI TCR, виконану за мотивами однойменного гоночного автомобіля. Новинка стала найпотужнішою товарною GTI-модифікацією «Гольфа» в історії.

Volkswagen Golf GTI TCR оснастили дволітровою «турбочетвіркою», яка видає 290 к. с. і 370 Нм крутного моменту. Двигун вийшов на 45 сил могутніше мотора стандартного Golf GTI і всього на 10 сил слабкіше топового хот-хетча Golf R. Агрегат працює разом з семиступінчастим преселектівом з двома зчепленнями. Хетчбек здатний прискорюватися з нуля до першої «сотні» за 5,6 секунди. Електронний обмежувач максимальної швидкості пересунули з 250 км / год на позначку в 260 км на годину.

Volkswagen Golf GTI TCR отримав диференціал на передній осі, 18-дюймові колеса, а також модернізований аеродинамічний обвіс кузова, що включив новий передній спліттер, бічні «спідниці», задній дифузор і спойлер.

Опціонально доступні корпуси зовнішніх дзеркал з карбону, адаптивна підвіска, а також 19-дюймові колісні диски з полусліками.

Volkswagen уже почав приймати замовлення на Golf GTI TCR в Німеччині. Ціни на «заряджений» хетчбек стартують з позначки 38 950 євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook