Автоновини

Volkswagen Amarok підготували до екстремальних подорожей

Фото: Volkswagen

Компанія Arctic Trucks представила істотно доопрацьований пікап Volkswagen Amarok, який перетворили на машину забезпечення для робіт за Полярним колом.

Компанія Arctic Trucks, що спеціалізується на створенні хардкорних версій позашляховиків і пікапів, представила свій новий проект – Volkswagen Amarok AT35. Німецький автомобіль перетворили на машину забезпечення для тест-драйвів, що проводяться за Полярним колом.

Пікап отримав модернізовану посилену підвіску зі збільшеним на 25 мм дорожнім просвітом, розширювачі колісних арок зі скловолокна, а також 17-дюймові колеса з позашляховими покришками.

Список оснащення включив вогнегасник, знімний додатковий генератор, радіостанцію, комплект інструментів, а також набір для надання першої медичної допомоги з дефібрилятором. Плюс до всього, пікап отримав кава-машину.

Volkswagen Amarok AT35 оснащений трилітровим дизельним агрегатом V6, що видає 224 кінських сили. Пікап здатний долати підйоми з кутом до 45 градусів і перевозити вантажі масою більше 1150 кілограмів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook