Автоновини Військова техніка

Нові позашляховики Богдан 2351 надійшли в розпорядження ВСУ

Під час відрядження робочої групи командування десантно-штурмових військ ВСУ на чолі з командувачем ДШВ генерал-лейтенантом Михайлом Забродським в райони виконання завдань, до складу колони забезпечення були додані і нові позашляховики Богдан 2351, які надійшли в ДШВ в 2018 році, пише Autoconsulting.

Слід зазначити, що з кожним роком технічне забезпечення цього елітного роду військ зростає завдяки надходженню в ряди ДШВ нових зразків озброєння і техніки, в тому числі багатоцільових позашляховиків Богдан 2351, що додає мобільності підрозділам, швидкості і безперервності управління військами.

Нагадаємо, що Богдан 2351 – уніфікований багатоцільовий позашляховик, який призначений замінити морально і технічно застарілий УАЗ на всіх без виключення дільницях армійської служби. Він має більш потужний двигун, більш високу швидкість і вантажопідйомність.




При необхідності – це готова платформа для перетворення в легкий gun truck, модифікації для військових зв’язківців, саперів, радіаційної та хімічної розвідки, аеророзвідки тощо.

Автомобіль призначений для перевезення особового складу Збройних Сил, транспортування невеликих вантажів і майна по всіх видах доріг і місцевості, проведення спеціальних операцій (дій), таких як патрулювання, супровід транспортних засобів при виконанні спеціальних завдань.

«Богдан-2351» побудований на шасі повнопривідного пікапа Great Wall Winglе 5. Для українських умов експлуатації трансмісія, ходова частина і рульове управління були посилені. Під капотом ховається турбодизель GW4D20 потужністю 143 к.с. Спереду встановлена потужна решітка «кенгурятник», а ззаду – широкий сталевий бампер. Має екологічний клас Євро IV, навісне обладнання та системи забезпечення, гальмівні системи (робочи і стояночні), електроустаткування, контрольно-вимірювальні прилади.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook