Автоновини

Hyundai вивів на тести маленький хетчбек i10 нового покоління

Фото: Motor1

Компанія Hyundai приступила до дорожніх випробувань свого найменшого хетчбека i10 третього покоління. Фотошпигунам вдалося зняти новинку під час тестів в Швеції. Знімки автомобіля були викладені виданням Motor1.

За його даними, прем’єра машини відбудеться до кінця нинішнього року. Основними конкурентами моделі називаються Volkswagen Up і Skoda Citigo.

На шпигунських фотографіях хетчбек прихований під камуфляжем, однак вже зараз можна сказати, що машина збереже загальну стилістику моделі. Очікується, що новинка істотно виросте в розмірах у порівнянні з попередником. Колісна база нинішнього i10, який був представлений ще в 2016 році, становить 2385 міліметрів.

Чи очікуються зміни в моторній гамі хетчбека, поки невідомо. На даний момент i10 комплектується 1,0-літровим бензиновим двигуном. Потужність мотора становить 66 кінських сил. Також доступний 1,25-літровий бензиновий агрегат з віддачею 87 кінських сил. Двигуни можуть працювати спільно з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач, яка є стандартною, або з чотириступінчастим «автоматом».

Можливо, новинка також отримає 1,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом. Такий мотор зараз встановлюється на Kia Picanto. Потужність агрегату становить 100 кінських сил. Такий двигун, можливо, буде встановлюватися на топовій модифікації хетчбека i10 третього покоління.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook