X

BMW оновила флагманський седан 7-Series

Фото: BMW

Компанія BMW представила рестайлінгову версію флагманського седана 7-Series, який отримав змінену зовнішність і модернізовані двигуни. Продажі автомобіля стартують в квітні 2019 року.

Від попередника седан можна відрізнити завдяки збільшеній на 40% радіаторній решітці, запозиченої у великого кросовера X7. Крім того, «сімка» обзавелася іншими адаптивними світлодіодними головними фарами. Плюс до всього, незначним змінам піддався капот і колісні арки. Ззаду з’явилася суцільна світлова смуга, що з’єднує задні ліхтарі.

У салоні з’явилася цифрова приладова панель нового покоління, яка використовується на купе та кабріолеті 8-Series, а також на кросовері X5. Плюс до всього, в список стандартного оснащення увійшла бездротова зарядна станція, яка розміщена перед підстаканниками.

Топовим мотором залишився 6,6-літровий бензиновий агрегат V12 з двома турбінами, що розвиває ті ж 609 к.с. і 850 Нм крутного моменту. При цьому седан отримав істотно модернізований 4,4-літровий наддувний двигун V8, віддача якого склала 530 сил і 750 Нм – на 80 сил і 100 Нм більше, ніж раніше. Допрацьована «вісімка» дозволяє седану прискорюватися до «сотні» за 3,9 секунди.

Всі двигуни поєднуються з модернізованим восьмиступінчастим «автоматом» і системою швидкого старту Launch Control, яка увійшла в стандартне оснащення. Крім того, оновлений BMW 7-Series буде пропонуватися з гібридною силовою установкою, що складається з шестициліндрової рядної «шістки», електричного двигуна і комплекту літій-іонних батарей. Сумарна віддача агрегатів склала 394 кінські сили.

У Україні найдешевший нинішній BMW 7-Series пропонується з базовим дволітровим турбомотором потужністю 258 к. с. за ціною від 2 292 349 грн.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post