Автоновини Детройт-2019

Cadillac представив великий кросовер XT6

Фото: Cadillac

Компанія Cadillac представила новий кросовер під назвою XT6. Публічний дебют автомобіля відбувся на автосалоні в Детройті. На місцевому ринку продажі новинки стартують навесні нинішнього року. Виробництво кросовера налагоджено на заводі в Теннессі (США).

Новинка побудована на платформі C1XX, яку також використовує XT5. Довжина кросовера з трирядним салоном становить 5050 мм, а ширина – 1964 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2863 міліметрів. Дизайн машини нагадує XT4, який незабаром буде продаватися і в Європі. Автомобіль отримав незалежну передню підвіску «Макферсон» і задню підвіску. Кліренс машини – 169 міліметрів.

Кросовер оснащується 3,6-літровим бензиновим двигуном V6. Потужність агрегату становить 314 к. с. і 373 Нм крутного моменту. Мотор працює спільно з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід – передній. Опціонально клієнтам запропонують систему повного приводу.

Фото: Cadillac

Обсяг багажника Cadillac XT6 – 356 л за методикою EPA. Новинка комплектується восьмидюймовим сенсорним дисплеєм і модернізованою інформаційно-розважальною системою, якою можна керувати за допомогою шайби-контролера.

Водієві доступні система екстреного гальмування, система утримання смуги руху і система моніторингу “сліпих” зон. Також кросовер отримав адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду, систему нічного бачення і аудіосистему Bose з 14 динаміками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook