Автоновини Детройт-2019

Cadillac анонсував свій перший електрокар

Фото: Cadillac

Компанія Cadillac опублікувала фотографії передвісника своєї першої моделі з повністю електричною силовою установкою. Нею виявиться великий кросовер з трьома рядами сидінь, який зможе конкурувати з Tesla Model X і Audi e-tron.

Раніше повідомлялося, що в основу електрокара Cadillac ляже архітектура BEV нового покоління, яка спеціально розроблена для автомобілів з повністю «зеленими» агрегатами. Передбачається, що серійний автомобіль з’явиться в 2021 році і згодом стане «базою» ще для дев’яти електричних моделей концерну General Motors – від компактного SUV до семимісного розкішного кросовера і великого комерційного фургона.

Не виключено, що у електрокара Cadillac буде автопілот четвертого рівня. Це означає, що в певних умовах електроніка зможе повністю самостійно контролювати автомобіль, але при цьому водій в будь-який момент зможе взяти керування на себе.

Раніше керівник General Motors Мері Барра заявила, що до 2026 року концерн має намір продавати близько одного мільйона електричних автомобілів щорічно. Передбачається, що плани GM щодо електрифікації «Кадилака» будуть озвучені в рамках Детройтського автосалону.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook