Автоновини

Toyota показала новий гоночний концепт на базі відродженої Supra

Фото: Toyota

Компанія Toyota представила черговий гоночний концепт-кар, створений на базі відродженого спорткупе Supra. Прем’єра новинки під назвою GR Supra Super GT відбулася на Токійському автосалоні.

Цим прототипом Toyota натякає на те, що спеціальна версія нової «Супри» братиме участь в гоночної серії Super GT, де вона замінить спортивну модифікацію Lexus LC. Крім того, концепт-кар дає уявлення про серійну модель, яка дебютує на наступному тижні на мотор-шоу в Детройті.

За попередніми даними, нову Toyota Supra оснастять трилітровим шестициліндровим двигуном з двома турбінами, яким вже комплектується спорткар BMW Z4 третього покоління. На європейській версії моделі з індексом Z4 M40i цей мотор розвиває 340 к. с. і 500 Нм крутного моменту. Передбачається, що купе зможе прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,5 секунди.

Надалі у «Супри» з’явиться модифікація з дволітровим мотором потужністю близько 260 кінських сил. Всі двигуни будуть працювати в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач або з восьмідіапазонним «автоматом» ZF.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook