Автоновини

Toyota випустила спортивний седан з карбоновим дахом

Фото: Toyota

Компанія Toyota представила спортивну версію седана Mark X нового покоління, який отримав приставку GRMN в назві. Прем’єра новинки, яка буде доступна з дахом з композитних матеріалів, відбудеться в рамках мотор-шоу в Токіо.

Від стандартного автомобіля GRMN-модифікація відрізняється агресивним бампером зі збільшеними повітрозабірниками, заднім дифузором, здвоєними патрубками випускної системи, спойлером на кришці багажника, а також білими супортами гальмівних механізмів. Плюс до всього, автомобіль можна замовити з карбоновим дахом, завдяки якому машина стане на 10 кг легше.

У салоні з’явилися особливі спортивні сидіння, рульове колесо, обтягнуте шкірою, а також вставки з карбону і алюмінієві накладки на педалях.

Нова Toyota Mark X GRMN оснащена 3,5-літровим атмосферним двигуном V6, що розвиває 318 к.с. і 380 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Тираж нової Toyota Mark X GRMN обмежать 350 екземплярами. Ціни на спортивний седан будуть починатися від 5 130 000 ієн (приблизно 47,4 тис. доларів).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook