Автоновини

Lexus LC став кабріолетом

Фото: Lexus

Компанія Lexus представила концептуальну версію моделі LC з кузовом «кабріолет». Публічна прем’єра експериментального автомобіля відбудеться в середині січня в рамках Детройтського автосалону.

Зовні прототип не відрізняється від серійного купе – за винятком відсутності даху і зміненої задньої частини кузова. У салоні концепт-кара з’явилися сидіння, оброблені білою шкірою, чорні елементи на передній панелі і жовта прострочка. Про можливість запуску в серію відкритої версії Lexus LC поки не повідомляється.

Нагадаємо, стандартне купе Lexus LC комплектується п’ятилітровим атмосферним двигуном V8, що видає 477 кінських сил. Крім того, доступна версія з гібридною силовою установкою, що складається з 3,5-літрового мотора V6, електричного двигуна і комплекту літій-іонних акумуляторів. В сумі агрегати видають 355 сил.

В рамках Детройтського автосалону також відбудеться прем’єра екстремальної трекової версії спортивного купе Lexus RC F, яка отримає назву Track Edition. Новинка буде відрізнятися від стандартного автомобіля полегшеною конструкцією з карбоновим капотом, дахом і заднім антикрилом. В цілому аеродинамічне «оперення» спорткара виконають в стилі гоночного купе RC F GT, яке в 2015 році брало участь в змаганнях зі швидкісного підйому на гору Пайкс-Пік.

Імовірно, Lexus RC F Track Edition отримає модернізований п’ятилітровий агрегат V8 з удосконаленою масляною системою, а також допрацьованим охолодженням і випуском. Як очікується, продуктивність двигуна перевищить стандартні 473 к. с. і 528 Нм крутного моменту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook