Автоновини

Volkswagen анонсував прем’єру нового Passat

Фото: Twitter / VW

Компанія Volkswagen опублікувала в своєму Twitter нове тізерне зображення американської версії седана Passat наступного покоління. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в січні 2019 року на Детройтському автосалоні.

Судячи по знімку, новинка отримає 19-дюймові колісні диски, взуті в шини ContiPro Continental. За даними Motor1, мова йде про топові модифікації нового Passat. Дешевші версії машини будуть комплектуватися 17- і 18-дюймовими колісними дисками.

В основу новинки ляже допрацьована платформа попередника – седан не стали переводити на модульне шасі MQB. Очікується, що дизайн машини буде нагадувати збільшену в розмірах «Джетту» нового покоління, представлену в Детройті на початку нинішнього року.

Passat оснастять модернізованим дволітровим чотирициліндровим бензиновим мотором, що видає ті ж 176 к. с. (Крутний момент збільшився з 250 Нм до 280 Нм). При цьому від версії з 3,6-літровим двигуном VR6 на американському ринку вирішили відмовитися. Також у машини не буде і гібридної модифікації.

У список доступних опцій увійдуть датчики світла і дощу, адаптивний круїз-контроль, а також система автоматичного утримання автомобіля в займаній смузі. Всі інші подробиці про новий Passat поки тримаються в секреті.

У Україні Volkswagen Passat нинішнього покоління пропонується з бензиновими двигунами робочим об’ємом 1,4 л потужністю 125 і 150 к. с., а також з дволітровим 180-потужним агрегатом. Крім того, автомобіль доступний з дизельним агрегатом, що видає 150 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook