Автоновини

Nissan збільшив потужність і запас ходу нового Leaf

Фото: Nissan

Компанія Nissan представила нову топову модифікацію електрокара Leaf другого покоління, який отримав батареї збільшеної місткості. Прем’єра автомобіля відбулася в рамках виставки споживчої електроніки CES в Лас-Вегасі.

Ємність комплекту акумуляторів, що складається тепер з 288 елементів, Nissan Leaf e + збільшилася на 22 кВт-год в порівнянні зі стандартною версією – до 62 кіловат-годин. Заявлений максимальний запас ходу електрокара склав 385 км, що на 100 км більше, ніж у стандартної версії (за світовим циклом WLTP).

Крім того, Nissan Leaf e + отримав більш потужний силовий агрегат. Новинку оснастили елекромотором, що розвиває 217 к.с. і 340 Нм крутного моменту. Для порівняння, двигун стандартного електромобіля видає 149 к.с. і 319 Нм.

У стандартне оснащення новинки увійшла система напівавтоматичного управління ProPilot, що працює на основі лазерного сканера і системи кругового огляду. Крім того, електрокар отримав функцію e-Pedal, завдяки якій здійснювати прискорення, уповільнення і повну зупинку можна оперуючи тільки педаллю акселератора.

Плюс до всього, електромобіль обзавівся новим інформаційно-розважальним комплексом з восьмидюймовим сенсорним дисплеєм, додатковими підключеними сервісами, а також модернізованим навігатором.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook