Автоновини

Infiniti показала зовнішність майбутніх моделей на концептуальному кросовері

Фото: Infiniti

Японський бренд привезе на Детройтський автосалон електричний кросовер QX Inspiration, серійна версія якого змогла б скласти конкуренцію Tesla Model X.

Компанія Infiniti опублікувала першу фотографію концептуального кросовера QX Inspiration, покликаного продемонструвати новий дизайнерський напрям японської марки. Прем’єра прототипу відбудеться в середині січня в рамках Детройтського автосалону.

В першу чергу кросовер показує, якими можуть вийти електричні спортивно-орієнтовані автомобілі бренду. Новинка отримала вузькі світлодіодні головні фари, а також фальшрадіаторну решітку з логотипом і назвою марки, що підсвічується. Серед інших помітних елементів – зовнішні камери, які замінять традиційні бічні дзеркала, а також масивні колісні арки.

Infiniti QX Inspiration побудований на абсолютно новій платформі, спеціально розробленої для моделей з повністю електричними силовими установками. Технічних характеристик новинки поки не наводиться, однак подібний автомобіль зміг би скласти конкуренцію, наприклад, Tesla Model X.

Раніше компанія Infiniti офіційно заявила, що випустить перший серійний електромобіль в 2021 році. Модель, яку побудують на абсолютно новій платформі, буде в першу чергу орієнтована на китайський ринок.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook