Автоновини

Polestar випустить конкурента Tesla Model 3

Фото: Polestar

Компанія Polestar, яка раніше була заводським тюнером Volvo, а тепер стала самостійним автовиробником, опублікувала тізер своєї другої моделі. Polestar 2 буде електрокаром, покликаним скласти конкуренцію Tesla Model 3.

Судячи по зображенню, автомобіль буде являти собою чотирьохдверний фастбек з вузькими задніми ліхтарями. У Polestar відзначили, що на електрокарі дебютує система Google Android HMI з «розумним» помічником Google Assistant, який за своїми властивостями буде схожий з «Алексою» від Amazon.

Автомобіль буде приводитися в рух повністю електричною силовою установкою потужністю 294 кВт, що еквівалентно 400 кінським силам. Запас батарей дозволить проїжджати без підзарядки приблизно 480 кілометрів.

Polestar 2 буде коштувати приблизно стільки ж, скільки Tesla Model 3, ціни на яку в США починаються приблизно від 44 тис. доларів.

Першою моделлю Polestar стало гібридне купе «1», що дебютувала в 2017 році. Двохдверку з кузовом з карбону оснастили гібридною силовою установкою, до складу якої увійшов дволітровий бензиновий турбомотор і два електричних двигуна. В сумі агрегати видають 600 к.с. і 1000 Нм крутного моменту. Запас ходу виключно на електротязі – 150 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook