Автоновини

BMW прикрасила салон нової «вісімки» частинками метеорита

Фото: BMW

Підрозділ BMW Individual, що займається персоналізацією автомобілів баварської марки, представила спеціальну версію купе M850i. Салон новинки, що отримала назву Night Sky, прикрасили особливими частинками, що повторюють структуру метеоритів.

При створенні спецверсії дизайнери BMW консультувалися з фахівцями Товариства наукових досліджень імені Макса Планка. Для оформлення салону була створена так звана Відманштеттенова структура з геометрично правильним розташуванням елементів, яку можна побачити на спилі справжнього метеорита.

Особливими кристалами інкрустована центральна консоль, кнопка запуску двигуна, верхня частина селектора трансмісії, контролер системи iDrive, а також дверні пороги. Крім того, в оформленні кришки центрального підлокітника використовували спеціальні світлодіоди, що нагадують зоряне небо.

BMW M850i ??Night Sky також отримала унікальні гальмівні механізми з надрукованими на 3D-принтері супортами, які на 30% легше стандартних аналогів.

Про зміни в технічній частині автомобіля не повідомляється. Нова BMW M850i ??оснащується наддувним двигуном V8 робочим об’ємом 4,4 л, що видає 530 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з восьмиступінчастим «автоматом» ZF. Купе здатне набирати першу “сотню” за 5,7 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook