X

Kia розповіла про новий флагманський кросовер

Компанія Kia опублікувала відеотизер, що розповідає про серійну версію великого кросовера Telluride, який замінить модель Mohave. Передбачається, що публічний дебют новинки відбудеться в січні на Детройтському автосалоні.

У компанії відзначають, що це буде «великий, могутній і місткий» автомобіль. На відео можна розглянути масивну решітку радіатора, світлодіодні фари головного світла, а також L-образні задні ліхтарі. У салоні помітно обтягнуте шкірою рульове колесо, а також шкіряні сидіння з системою вентиляції.

Прототип Kia Telluride, показаний у вересні на Тижні моди в Нью-Йорку, був вседорожньою варіацією новинки. Кросовер отримав спеціальне обладнання, включаючи шноркель, бездорожні покришки, особливі бампери і захисні металеві пластини днища. Крім того, на даху автомобіля встановили багажник з алюмінію і дерева.

Не виключено, що серійний Kia Telluride отримає той же мотор, що і показаний нещодавно Hyundai Palisade. Йдеться про 3,8-літровий агрегаті V6, що видає 295 к. с. і 354 Н · м крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Опціонально доступна система повного приводу.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post